Udsendte pressemeddelelse vedr. vores deltagelse i klovneløb den 9. juni 2018, læs den her

Pt. arbejder vi med følgende aktiviteter:

 

Bål/madpakkehus i Tarm

Bålplads ved Engdraget i Skjern - Bofællesskabet Engdraget har ønske om, at få opført et bålhus til brug for beboere, børnehave og andre interesserede. Arealet ligger ned til bybækken og kan måske også være udgangspunkt for en kanotur. Der arbejdes på højtryk for at samle penge ind, og det går fremad.

 

Egen lille have ved bostederne

Køkkenhave - Der er ønske om køkkenhaver, hvor brugere og frivillige sammen kan dyrke grøntsager og blomster. Det kunne være dejligt, at hente hjemmedyrkede grøntsager og blomster til kantinerne.

 

Sundhedsuge

Aktivitetsdag den 24. april 2019, sundhedsugen - I samarbejde med Dansk Husflidsefterskole afvikles der en aktivitetsdag, hvor elever fra efterskolen og brugere i Å-Center Syd sammen deltager i udvalgte aktiviteter. Det er også muligt at være praktisk hjælper eller tilskuer på dagen, hvis ikke man har lyst til at være direkte med i aktiviteterne.

 

Klovneløb i Skjern

Igen i år vil vi tilbyde at hjælpe til ved klovneløbet med praktiske opgaver - og der er selvfølgelig også mulighed for at deltage i selve løbet.

 

Løvfaldsmarch

I år er det Å-Center Syd, der skal planlægge og afholde Løvfaldsmarch, som er en tilbagevendende aktivitet med mange deltagere.