Beskrivelse

Aktiviteter for Bofællesskabet Engdraget

På Engdraget er der mange forskellige aktiviteter i løbet af året.
Nogle af dem er:

Julehygge for pårørende
Nabo-kaffe og nabo-komsammen
Biografture

Disse arrangementer er forbeholdt beboerne i Bofællesskabet Engdraget.

Vi deltager i aktiviteterne i lokalområdet efter beboernes ønsker. Vi taler om, hvad der sker, og tager en snak om, om det er noget brugerne har interesse i at deltage i. Derudover hygger vi om bålstedet, snakker over en kop kaffe på terrassen og følger årstidernes gang, hvor de traditioner bliver afspejlet i vores samvær.

Derudover arrangeres der aktiviteter, der også tilbydes de borgere, der får bostøtte igennem Engdraget.
Disse arrangementer tager udgangspunkt i den fælles Caféen på Engdraget, og I kan læse mere om dem her:

Cykelsponsorløb

Cykelsponsorløb

I efteråret 2018 har vi på Engdraget afholdt cykelsponsorløb. 
 

Vi har haft et ønske om at investere i en sofacykel med el, men manglede lidt penge til den. Derfor kom vi på idéen om, at arrangere et cykelsponsorløb. 

Med stor hjælp fra familie og venneforeningen "Å-Center Syds Venner" fik vi det arrangeret således, at alle bidrog på den måde, som nu kunne; nogle cyklede, andre på motionscykel, og der var også en gruppe, der lavede en indsamlings-gåtur. 

Vi startede med at spise pizza, så vi havde en rigtig god stemning og var klar, da starten gik. Alle ydede deres yderste, og på især cykelturen var der skarp konkurrence om at cykle flest kilometer. Vi tror, at Hans Henrik slog Kirsten på målstregen.

Den store indsats fra alle gjorde, at vi fik indsamlet de penge vi skulle - og lidt til. Vi havde en fantastisk dag med rigtig højt humør, masser af energi og mange gode og brede smil.

Vi vil gerne takke alle vores sponsorer, venneforeningen og vores familie for deres store og uvurderlige opbakning til arrangementet.
Nu glæder vi os bare til, at komme ud og cykle ture på den nye cykel. 

I kan se flere billeder fra dagen her:
Læs også Dagbladet Ringkøbing-Skjerns artikel om dagen her: