Beskrivelse

Kulturfestival

Onsdag d. 16. marts 2016 inviterede LEV Vestjylland til Kulturfestival i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. I år var der 800 tilmeldte, så det var rekord. Først spillede fire brugerbands, og efter frokost gav Kandis koncert.

Brugerne fortæller:
"Det var rigtig godt. Kandis spillede rigtigt godt - de var slet ikke til at få hold på igen. Det var noget rigtig lækkert smørrebrød, og det var dejligt at kunne nyde en øl til." fortæller Knud.

Helle fortæller; "Det var dejligt at være oppe at optræde. Jeg gjorde det så godt som jeg kunne. Vi klarede det rigtig godt. De ville gerne have et ekstra nummer, fordi vi var så gode."

Sofie mener; "Det var sjovt at være til kulturfestival, og det var noget godt musik."

"Det var bare alle tiders. Man fik snakket med en masse, mødt en masse man kendte og mødte nye mennesker. Det var noget rigtig godt smørrebrød, og det var godt at være på scenen" fortæller Henrik.

Keld; "Det var rigtig godt det hele, og det gik godt med at være på scenen."

Maren og Doris siger; "Det var bare rigtig godt, og vi vil gerne med igen næste år".

Rita; "Det var rigtig godt."

Dorthe: "Det var dejligt det var i Skjern, så vi kunne være der. Vi var vist 850. Det var hyggeligt med Kandis. Der var mange der optrådte. Vi optrådte med "Skovbrynet Allstars", og det gik godt. Det var en hyggelig dag. Jeg håber også det bliver i Skjern næste år."