Beskrivelse

Løvfaldsmarch

Igennem utallige år er der blevet arrangeret løvfaldsmarch i det midt- og vestjyske. I år gik turen til Struer, og vi var ca 60 personer med. I år kunne man vælge at gå 3 km, 5 km og 8,3 km.

Brugerne fortæller:

"Vi var i Struer i år. Det var skønt. Det var godt vejr, og jeg er glad for, at jeg ikke havde mere tøj på. Det var en varm tur. Jeg fik en banan. Jeg så efter de røde skilte. Vi kom forbi et sted, hvor de spillede harmonika og violin. Vi fik mad da vi kom hjem og den første sodavand var gratis. Vi dansede til musikken bagefter. Der var to vi sang fødselsdagssang for." fortæller Erling.

Jonas; "Det var godt nok, men det var lige før det var for varmt. Jeg mødte mange jeg har gået i skole med eller spiller håndbold med om tirsdagen. Der var venner fra Ringkøbing, Skredsande og Ikast. Jeg gik 8,3 km for jeg er i god form. Det var ikke været så varmt de andre år."

"Jeg gav den hele armen. Jeg troede vi var ved at fare vild, men så hørte vi musikken, og var på rette vej." fortæller Helle

Lasse; "Det gik fint. Jeg gik 8 km. Jeg mødte et par fra Struer, som jeg kendte. De er flinke. Det var godt at se dem igen. Jeg tror der var omkring 25 grader. Det var meget lummer varmt. Det var en rigtig god dag."