Beskrivelse

Sommerudflugter 2016

Hvert år tager Me-Tri og Skovbrynet på sommerudflugter. Brugerne får mulighed for selv at komme med forslag til, hvor turene skal gå hen. Brugerrådet vælger med hjælp fra personalet hvilke to ture, der skal udbydes. Vi forsøger at imødekomme forskellige ønsker som fx en længere og en kortere tur samt at vi afveksler mellem forskellige steder som årene går, så der bliver noget for enhver smag.

Søndervig:

Èn af turene i år gik til Søndervig. Her spiste vi formiddagskaffe ved Baggers Dæmning og kørte bagefter til Søndervig for at se årets sandskulpturfestival. Ovenpå oplevelsen blev der spist frokost og tid til en lille gåtur i Søndervig. Om turen fortæller brugerne:

Helle; "Det var dejligt. Vi fik formiddagskaffe ved baggers Dæmning. Vi sad inde i et madpakkehus, for det regnede lidt. Der var toilet i det ene hus. Bagefter tog vi til Søndervig og så på sandskulpturene. Moderen til en elefantunge var blevet skudt, og det var lavet i sand, hvor ungen lå ved siden af. Der var også aber. Vi fik kigget på butikker i Søndervig til Sidst".

"I år er temaet for sandskulpturene "Afrikas Vilde Dyr". Der var en stor flodhest. Vi spiste frokost i Søndervig, hvor vi fik en god bøf med salat. Nogle købte en is bagefter. Det var en spændende tur." fortæller Erling. 

 

Legoland:

"Jeg var oppe i "Dragen" og det var sjovt" fortæller Kirsten.

Henrik mener; "Det var skide sjovt. Jeg kørte også i tog. Jeg tabte min kastet i "Extreme Racers". Det var en sjov rutchebane og de fik min adresse, så de kunne sende kasketten til mig. Vi fik nogle gode sandwich og spiste rundstykker om morgenen inden vi kørte der ned. Der var også nogle, der spillede teater og sprang i vandet."

"Jeg gik sammen med Henrik, og det var sjovt." fortæller Maren. 

De mener alle tre, at det var en god og en hyggelig tur.