Beskrivelse

En del brugere fra Me-Tri og Skovbrynet tog udfordringerne op og valgte at deltage i de "action-ture", der blev tilbudt i efteråret 2015.

Ridning

Det blev til en ridetur omkring Dejbjerg.

"Det var sjovt at prøve. Jeg gled lige så stille af, så der skete ikke noget. Da vi skulle trave gik det godt. Jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå. Ridelæreren var rigtig sød. Jeg blev trukket lidt i starten, men red også lidt selv." fortæller Mike og Lisbeth

Skydearena

Der blev også arrangeret en tur, hvor man kunne prøve at skyde med riffel og pistol i skydearenaen under kyndig vejledning af en instruktør. Der var mange, der havde mod på at prøve dette, og vi udvidede tilbuddet, så alle kunne prøve det. Der var mange, der var spændte inden det blev deres tur. Der var plads til at man kunne være spændt, og man skød i små hold, så der var ro til at lytte til instruktørens vejledning inden man skød. endte med, at alle prøvede at skyde, og der var noget, som der var meget bred enighed om, at det var sjovt at prøve. 


Boirgerne fortæller: "Det var rigtig sjovt at prøve. Først skød vi hvor de viste en film af en hjort der løb. Det næste vi skød efter var krukker og en dunk. vi skød med både riffel og pistol. Manden (red. instruktøren) sagde, jeg havde prøvet der før, for jeg kunne selv lade. Vi skulle følge en rød plet på lærredet, hvor vi ville ramme. Det var super fedt. Vi var spændte inden tiden. Jeg var lidt spændt på hvor højt det var, men vi havde høreværn på, så det var slet ikke særlig højt, men vi kunne naturligvis høre det. Vi kunne godt tænke os at prøve det igen." 

Klatrevæg

Til sidst var vi en tur ude på en klatrevæg. Efter at have gennemgået sikkerheden i det, og så hvor sikkert det er, blev der klatret på væggen. De nysgerrige var en tur på væggen, og der var opmuntrende kommentarer til alle. Der var interesse for at prøve det af, men også plads til, at man ikke havde lyst til det.

Borgernes reaktioner har bl.a. været: "Det var sjovt at klatre. Det var godt at prøve noget, vi ikke gør hvert år. Det kunne være sjovt at tage der ud igen. Jeg var hurtig til at komme op i toppen, så jeg prøvede også den anden, der var lidt mere udfordrende. Jeg havde jo prøvet at klatre før. En anden siger: "Jeg syne også det var sjovt, selvom jeg ikke var helt så god til det - men jeg fik stor ros for at gøre det. Jeg synes det er utroligt man bare kan give slip, og så hænger man i selen. Det var fordi rebet strammede op, så der skete ikke noget ved det. Det var godt at se instruktionen inden vi selv skulle klatre. Vi fik prøvet alle i fællesskab at hive i rebet, for at se om det kunne give sig hvis vi faldt, og det kunne det ikke."  

Overordnet har borgerne sagt:
"Det har været rigtig godt at være med afsted sammen med Me-Tri. Det var rigtig gode aktiviteter vi fik tilbudt."