Aktiviteter på Sædding Efterskole

Sundhedsuge

I Ringkøbing-Skjern Kommune arrangeres der hvert år "Sundhedsuge". Ugen ligger i uge 17, og her opfordres alle på tværs i kommunen til at afholde arrangementer, der sætter fokus på sundhed. I Å-Center Syd støtter vi op om ugen, og på Me-Tri har i 2016 valgt at udbyde nedennævnte tilbud.

Tur til Bagges Dæmning ved Ringkøbing Fjord


En fantastisk dag med mad over bål og gåtur over dæmningen. Trods regn og blæst, havde vi en rigtig god tur. Super med de nye hytter, hvor vi kunne søge ly for regnen og blæsten og nyde vores veltilrettelagte og sunde suppe. Brugerne har været med både på indkøb, snitning af alle grøntsager og tilberedningen over bål. 

Aktivitetsdag til Finderup Efterskole

Dejligt at vi blev modtaget straks vi ankom.

En rigtig god dag både for brugere, personalet og ikke mindst for eleverne på Finderup Efterskole, der havde tilrettelagt en blandet skare af sjove fysiske aktiviteter. 

Alt fra "Bro bro brille", "frugtsalat", "5-bold", og stafet med klemmer. Niveauet var ramt rigtig godt, og alle morede sig. Der var en god kemi og stemning alle imellem. Smittende latter og nye venskaber opstod. 

Kommentar fra personalet, da vi kom retur: "Sikke en positiv glæde og og energi I kommer hjem med." Det resulterede i, at at der efterfølgende blev arbejdet ihærdigt med montageopgaverne.

Dagen på Finderup Efterskole har åbnet op for et nyt samarbejde på tværs, f.eks. har de inviteret os til at komme og se deres årlige teaterstykke. 

Se flere billeder fra dagene nedenunder.