Nytårsfestival

Nytårsfestival i Baboon City, Herning

Torsdag d. 26. januar var vi afsted i to busser til Nytårsfestival i Baboon City. Det var anden gang vi var til det, og brugerne fortæller:

”Der var radiobiler. Det så sjovt ud. Man kunne også danse til noget diskotek. Jeg var ude og danse, og det var dejligt. Vi fik en taske med frugt, og så var der müslibar og boller, vand og en kuglepen i. Vi fik fiskefrikadeller, salat og boller til frokost. Der var så meget, at jeg var nødt til at levne” fortæller Helle.

”Jeg var meget optaget af at prøve rodeotyren. Jeg prøvede den tre gange; 2 gange om formiddagen og én efter frokost. Det gik godt de to første gange, men det var svært. Det er sikkert man falder af, for den kører hurtigere og hurtigere. Man lander heldigvis blødt. Jeg prøvede også nogle racerbiler tre gange. Jeg fik også spillet basket på tid. Jeg lavede 4 eller 5 ”kasser”. Det var godt man kunne købe kaffe der ude. Hvis jeg kan, vil jeg gerne med en anden gang” fortæller Peer.

Doris fortæller; ”Det var super godt. Jeg kunne godt lide at være sammen med Jer andre. Jeg prøvede en racerbil, og det var spændende. Jeg vil gerne med næste år, hvis det bliver til noget.”

Peer og Doris fortæller; ”Vi var begge med ude og danse. Det var for at sunde os lidt, og det var sjovt nok. Der var en dame der viste nogle måder at stå med armene på, og det var sjovt men svært. Jeg gjorde det så godt jeg kunne, men det blev ikke helt magen til. Der var noget godt musik.”