Allstars

Allstars bandet

Den 21. 2018 marts skal vi til Kulturfestival i Skjern Kulturcenter.

Allstars bandet skal medvirke med 6 musiknumre. Vi har derfor øvet meget her i marts måned.

Numrene er:

Alle sømand er glade for piger
Hvis din far giver dig lov
Volvo B18
Roemark i Skjern
Midt om natten

Ekstra nummeret er: I en lille båd der gynger

Når Allstarsbandet og 2 andre brugerbands har spillet kommer Kandis og spiller op til fest og dans.

Derudover skal vi spise lækker mad derhenne.

Ringkøbing Fjord Jazzfestival 2018

I år ar vi som noget nyt været med til Ringkøbing Fjord Jazzfestival, hvor vi også gav koncert. Brugerne fortæller:

"Det var et rigtig fint arrangement. Jeg har foreslået flere numre, som vi kan øve til efteråret. Det er sjovt når vi kan se, at publikum rigtig er med. Mine forældre var også forbi og kiggede på" fortæller Jonas.

Mie forklarer om sin oplevelse; "Der var godt humør og der blev danset meget nede foran. Vi kunne også høre, at der blev sunget godt med."

"Det var godt at være med. Jeg spillede trommer - jeg kan godt lide at spille musik. Sangen "Volvo B18" er sjov, for den er der gang i" beretter Camilla.

"Vi fik kaffe og rundstykker med meget forskelligt pålæg - det var så flot. Så spillede Skovbrynet Allstars en lille times tid, og flere af os havde familie, der var forbi og høre os." fortæller Peer.

Lisbeth forklarer; "Jeg kan godt lide numrene med Kim Larsen."

"Bagefter spillede "Krogsgaards Swing Band", og de var også rigtig gode. De sang mange forskellige numre, og vi dansede til.
Mod slutningen af deres koncert fik vi lov til at komme med op på scenen til dem og spille sammen med dem. Det overraskede mig meget. 
Ja, det var rigtig fedt, og bagefter skulle vi hjem. Vi var meget trætte. 
Vi vil gerne med igen næste år, hvis det bliver arrangeret igen." fortæller de alle fem.   

Se optagelser fra koncerten med "Skovbrynet Allstars" her:

https://www.facebook.com/ringkobingfjordjazz/videos/2284435364905798/

Morgensang i Lem

Torsdag d. 2. oktober 2019 var vi inviteret til Lem og spille med "Skovbrynet Allstars" til morgensang i "Smedenes hus". Vi synes det var rigtig hyggeligt at spille for dem. 
 

Vi spillede et udvalg af danske sange som fx "I en lille båd der gynger", "Natten er blid", "Kommer nok hjem", "Lanternen", "Randers station" og "En at bli' som" af Hoboexpressen.

Der var mange vi ikke kendte, men der var også nogle af os, der mødte familie og gamle bekendte fra barndommen eller som kendte nogle i vores familie. Det var sjovt at få en snak med publikum bagefter. De sagde det var fedt, og de var godt tilfredse med at vi ville spille for dem. Der var én der rejste sig bagefter og takkede os mange gange for koncerten og hun sagde hun virkelig havde nydt koncerten, og det var den mest livsbekræftende koncert hun havde været til i meget længe. 

Vi synes det er hyggeligt at komme ud og spille, og vi er taknemmelige for de henvendelser vi får.